Home Oud

Uitgelichte E-scooter

E-Scooter Collectie

Laat je adviseren door de e-scooter specialisten!

E-Scooter Accessoires

E-Scooter kopen?

Bekijk ze nu!

Opzoek naar een

E-scooter?

Ben je op zoek naar een E-scooter, dan ben je bij e-scooter and more op het juiste adres!

Met een blik op de toekomst hebben wij ons meer verdiept in de branche van elektrische scooter, het is namelijk vanaf 1 januari 2025 niet meer mogelijk om snorbrommers als benzine scooters aan te schaffen. Een ontwikkeling die een grote impact zal hebben op de markt dus! Als een van eerste in Nederland zijn wij ons dan ook flink gaan verdiepen in E-scooter en welke e-scooter merken nu echt een verschil gaan maken voor een groener en stiller Nederland. We hebben al heel wat e-scooters geprobeerd en verkocht en we weten ondertussen van de hoed en de rand. Welke e-scooter deugt en welke e-scooter geeft problemen. De meest gangbare en vertrouwde modellen e-scooters hebben we dan ook staan in onze winkel / showroom te Heerlen.

Voordelen van een elektrische scooter!

Een E-scooter heeft heel veel positieve voordelen, maar wij zullen je de belangrijkste voor u benoemen! Het belangrijkste voordeel en tevens het voordeel waar we het voor doen, is dat er bij een e-scooter geen CO2 wordt uitgestoten tijdens het gebruik, het is dus veel beter voor het milieu en heeft een zeer positieve bijdrage aan een CO2 neutraal Nederland.

Ook is elektrisch rijden veel goedkoper. Je hoeft je niet telkens druk te maken dat je langs een tankstation moet rijden en daar weer iedere maand tientallen euro’s kwijt bent. Een benzine brommer kost je al gouw tussen de € 800 en € 1300 aan benzine per jaar, terwijl een e-scooter ongeveer voor dezelfde actieradius maar een € 100 per jaar aan kosten meebrengt.

Terwijl jij languit op de bank je favoriete serie kijkt of aan het douchen bent zorgt de meegeleverde acculader dat je e-scooter weer opgeladen wordt in je schuur of onder de carport. Zodra je eigen opgewekte stroom via je zonnepanelen zou gebruiken, ben je zelfs nog goedkoper uit.

Om nog beter te kunnen profiteren van je toekomstige e-scooter zou je kunnen besluiten om meerdere accu’s in je e scooter te plaatsen, dit betekent verder rijden en nog minder laden, extra voordelig dus! Veel van onze modellen hebben die mogelijkheid, vraag naar de mogelijkheden. Er zijn modellen die speciaal voor de forens of de bezorgwinkels zoals Domino’s een extra groot bereik hebben tot wel 200 km in één lading.

De voordelen van de e-scooter zelf zijn, dat ze door hun elektro motor ontzettend krachtig zijn! Hierdoor kunnen ze een stuk sneller optrekken dan een benzine scooter en kunnen e-scooters die kracht ook veel langer volhouden. Een voorbeeld hiervan is als je flinke berg oprijdt, houdt de e-scooter zijn volledige kracht en blijft hij op de zelfde snelheid rijden, waar de meeste benzine scooters flink terugvallen in hun snelheid. Omdat bij elektrische scooters gekeken is naar de toekomst, is de gehele e-scooter hier ook op aangepast! De E-scooter is heel uitgebreid, zo hebben de meeste LED-verlichting, een digitaal dashboard, een no-key systeem en er zijn modellen met een app die je kan koppelen aan je telefoon om alle gegevens aan het einde van je rit terug te kunnen bekijken, of je display aan de persoonlijk voorkeuren aan te passen. Techniek staat voor niks en het wordt alleen nog maar beter en betrouwbaarder.

Nog een groot voordeel is dat e-scooters zeer gebruiksvriendelijk zijn en ten op zichtte van een benzine brommer weinig onderhoudskosten, hier heeft u dus weinig tot geen omkijken naar. Het belangrijkste waar naar gekeken moet worden, zijn de remmen, de lagers en de banden. Bij de accu is het wel belangrijk dat deze geregeld bij ons laat balanceren om optimaal te blijven profiteren en een goede actieradius blijft houden.

Wanneer u er voor kiest om een E-scooter in onze online shop te bestellen, heeft u de keuze om deze zelf af te komen halen. Maar is er ook een mogelijkheid dat we deze rijklaar bij u aan de deur afleveren.

Verder heeft u de keuze om via In3 te betalen. Hier kunt zonder meerkosten de scooter in 3 termijnen betalen. Lekker makkelijk en het blijft betaalbaar.

Dan kan bij e-scooter and more op verschillende manieren. U kunt ons bezoeken in onze scooterzaak Heerlen, waar wij de tijd voor u nemen om de best passend e scooter voor u te vinden. De modellen verschillen natuurlijk in actieradius, snelheid, accucapaciteit, buddyruimte en natuurlijk het uitzien. Een snorscooter is dus een elektrische scooter met een snelheid van 25 km per uur en een snorbrommer is dus een elektrische scooter met een snelheid van 45 km per uur. Op wens kan tegen betaling van een kleine meerprijs de snelheid iets ruimer worden gezet.

Woont u verder weg of lukt het door een andere reden niet en kunt u ons daardoor niet bezoeken is dat ook geen probleem! U kunt in onze online shop kijken en onderzoeken waar u naar op zoek bent en wat het beste bij u past, komt u hier nu zelf niet uit staan wij ook telefonisch voor u klaar! Tijdens een telefonisch kunnen we uw wensen bespreken en samen tot een model komen die aan al uw wensen voldoet: uw droom E-scooter.

Het voordeel tijdens een bezoek aan onze winkel is dat u op ons terrein een proefrit te maken met een van onze vele merken, zoals: IVA, AGM, Nipponia, GoMax, FD Scooters en Doohan. Hier kunt u de eerste keer de echte belevenis maken van een E-scooter.

Verschillende uitvoeringen!

Er is heel keus… een sportief model, een retro model, een eenvoudig maar effectief model tot aan een stoere e-scooter. Naast ons assortiment twee wiel e-scooters verkopen wij ook elektrische driewielers, die onder de categorie scootmobielen vallen. Het voordeel hier is dat de looks heeft van een e-scooter die kunt besturen zonder (elektrische) brommer rijbewijs en toch de voordelen heeft van een stabiel transportmiddel. Voor jong en oud dus hebben wij dus een oplossing om de vrijheid van het zelfstandig zijn en blijven, de ideale e-scooter om naar je werk of winkel te rijden of de e-scooter om lekker te genieten van de omgeving. Bij e-scooter and more ben je op het juiste adres.

Niet vergeten!

Ook voor accessoires bent u aan het goede adres, u kunt uw e-scooter dus helemaal naar eigen stijl personaliseren. Zo kunt u er voor kiezen om een windscherm te plaatsen, een goedgekeurd slot of topkoffer achterop uw scooter te laten demonteren, waarmee al uw spullen gemakkelijk mee kunt nemen. Ook uw verzekering kunt u bij ons afsluiten.

Een adres waar alles samen komt.

Tot snel !

You've just added this product to the cart: