Filter

Windschermen voor E-Scooters

Waarom een windscherm op u E-Scooter plaatsen?

Het heeft vooral praktische voordelen, een windscherm beschermt je tegen kou en wind, en houd de meeste insecten tegen. Tevens geeft een windscherm een extra uitstraling, en het geheel heeft een luxere uitstraling.

De windschermen zijn bij ons verkrijgbaar in drie uitvoeringen, hoog, middel en laag. Verder zijn ze als transparant en licht gekleurd verkrijgbaar en worden aangeleverd met het benodigde bevestigings materiaal. De hoge beschermen natuurlijk beter, de kleine schermen zien iets sportiever uit. Voor ieder model kunt u bij ons terecht.

De voor en nadelen van rijden met scooter met windscherm.

Het weer in Nederland kan in een dag verschillende keren omslaan, het ene moment regent het, op het andere moment schijnt de zon, het enige dat niet veranderd is de aanwezigheid van wind. Het windscherm, en de naam zegt het al, beschermd het beste tegen wind, dit heeft echter ook nadelen.

Het is natuurlijk prettig om je achter een windscherm te verschuilen bij slecht weer, het windscherm zal de meeste regendruppels en wind wel tegenhouden, echter is het ook opletten voor zeer harde windstoten.

Maar soms is het in Nederland ook bloedheet, hoe dan om te gaan met een windscherm.

Een van de gevaren die je dan krijgt , is dat de zon op het windscherm schijnt. Hierdoor wordt er meer warmte afgegeven op het dashboard. Deze temperaturen kunnen zo hoog oplopen dat kunststof onderdelen kunnen smelten. Het is dus zaak om de scooter niet in de volle zon te parkeren.