Filter

LI-ION Acculaders

De acculaders zijn de levenslijn van je e-scooter. Zonder een goede acculader zullen de prestaties onder blijven omdat je de accu’s niet goed vol krijgt of met de foute spanning oplaad. De juiste lader bij de juiste accu is zeer belangrijk. Daarom is het ook niet toegestaan om met een andere lader te laden dan model is meegeleverd. Men denkt een acculader is een acculader, maar het voltage waarmee geladen word en de spanning waarmee geladen word is zeer belangrijk en bij onjuist gebruik of niet juiste lader kunnen de accu’s kapot gaan.

Belangrijk bij het opladen van de lithium accu’s van uw e-scooter is het belangrijk dat de lading afgemaakt moet worden. Dus zodra de lader aangeeft dat de laadcyclus is afgesloten mag de lader afgekoppeld worden.

Voor sneller opladen bestaan er snel laders. Dit is meestal maatwerk omdat de juiste stekker gemonteerd moet worden. Dit kunt u in uw bestelling dan aangeven.

Zorg ook dat je eerste de acculader in uw e-scooter plugt voordat u de stekker in het stopcontact duwt. Bij het ontkoppelen doet u het natuurlijk andersom.

Bent u niet zeker welke lader geschikt is vraag dit dan even via ons na of stuur een kort mailtje naar ons.