Filter

E-Scooters 25km/h

Sinds 2011 zijn er steeds meer snorbrommers op de markt gekomen dan gewone brommers. En dit aantal groeit nog steeds. Steeds meer brommers worden aangeschaft om de snor brommers snelheid van 25 km/h. Momenteel is 80% van alle aangeschafte e-scooters een snorversie, dus 25 km/h. Geen helmplicht. Je verliest niet je buddyruimte aan je helm, de verzekering is goedkoper en je haar blijft in orde na een ritje. Dat zijn maar een paar voordelen van een e-scooter in de snor uitvoering. Tegen een kleine meerprijs kunnen we de e-scooter iets sneller zetten zodat je je mede weggebruiker toch nog even kan inhalen. Deze word dan vaak ingesteld op een snelheid van 33-34 km/h. Gaat jou scooter 35 km/h dan kan deze door de politie op WOK status gezet worden wat natuurlijk veel onnodige kosten met zich meeneemt.

Dit instellen van de snelheid kan niet zelf gedaan worden, hier is namelijk speciale software of een andere controller voor nodig om dit in te stellen. Wij bezitten dat allemaal en kunnen dit natuurlijk tegen een kleine vergoeding voor u doen.

 

Toch maar een 45km/h?

Wilt u na aankoop toch naar de elektrische scooter45 km/h uitvoering dan kan dit ook. De scooter wordt voorzien van nieuwe software of controller en dient dan opnieuw te worden gekeurd bij de RDW. Ook dit kunnen we voor u regelen.