Filter

Een E-Scooter kopen?

Heeft u het plan een elektrische scooter te kopen dan ben u bij ons aan het juiste adres. In onze winkel is een grote keus aan verschillende merken en uitvoeringen, ook aan de eventuele extra’s is gedacht.

Wat is eigenlijk een E-Scooter? Een E-Scooter is in principe een gewone scooter echter met een elektrische aandrijving in plaatst van een verbrandings motor. Zij zijn verkrijgbaar als snorfiets en als bromfiets, de e-Snorfiets heeft een max snelheid van 25km/h, de bromfiets een max snelheid van 45 Km/h.

De verschillende benamingen die voor deze voertuigen gebruikt worden zijn: E-scooter, E-snorfiets,

E-Bromfiets, E-brommer.

Het rijden op een E aangedreven voortuig heeft vele voordelen, zo zijn ze minder gevoelig voor storingen en uitval, hebben ze minder onderhoud nodig, zijn ze fluisterstil, is het goedkoper dan op brandstof rijden, zijn ze veel sterker en krachtiger, veroorzaken ze geen stinkende uitlaatgassen.

Je bespaart dus niet alleen op de brandstofkosten, maar ook op onderhoudskosten.

Bij aankoop van een e-scooter kan deze door geheel Nederland/ Belgie worden aangeleverd.

Verder is het bij ons mogelijk om uw scooter aankoop in drie keer te betalen zonder extra kosten.

Zeer interessant is het om zakelijk een elektrische vervoermiddelen aan te schaffen.

Het is voor zakelijke rijders mogelijk om een subsidie te verkrijgen bij de overheid in de vorm van MIA / VAMIL. Verder kunt u natuurlijk 27% van de aanschaf boven de € 2400 aftrekken als investeringsaftrek.