Filter

E-Scooter Accessoires

De accessoires voor je e-scooter kunnen niet uitgebreid genoeg zijn. Echter hebben we voor nu nog niet de ruimste keus binnen Nederland, maar werken we hard er aan ook deze categorie steeds verder uit te breiden.  Voor de modellen die we in onze webshop verkopen proberen we de standaard accessoires die een e-scooter bestuurder nodig heeft in deze categorie te plaatsen zodat de keuzes makkelijk gemaakt kunnen worden.

Als accessoires kunt u denken aan windschermen, achter dragers, extra accu’s, helmkoffer of bagagekoffers. In de toekomst kunt u hier ook sloten, helmen, afdekhoezen en nog veel meer vinden.

Een accessoire moet natuurlijk passen en zonder veel problemen achteraf gemonteerd kunnen worden. We hebben intensief contact met de leverancier / importeurs om dit zover als mogelijk al voor u uit te zoeken. Mochten er accessoires niet bij staan kunt u altijd een mailtje achterlaten zodat we bij onze leveranciers kunnen navragen.

Bij de verschillende accessoires producten staat in de product omschrijving voor welke voortuigen het geschikt zijn. Het kan ook zijn dat op elk e-scooter kunnen worden gebruikt worden dan staat er universeel product in de product omschrijving. Mocht het een maar afhankelijk product zijn dan kunt u tijdens het bestellen de maat, kleur of bijvoorbeeld lengte in de keuze opties aangeven.

 

Bekijk al onze elektrische scooter merken.