Filter

E-Scooter sloten

 

Voordat we het hebben over type sloten voor scooters hebben we het eerst over het contactslot en stuurslot. Deze zijn op alle E scooters aanwezig als basis beveiliging, hoewel dit voor de meeste

E scooters genoeg is om diefstal te voorkomen is het altijd beter om met een extern slot deze te beveiligen. Als een E scooter op het stuurslot staat, is in de meeste gevallen het stuur maximaal naar een kant gedraaid en is het meenemen van de E scooter een stuk moeilijker, echter niet onmogelijk.!!!

Daarom is een goed scooterslot belangrijk om ervoor te zorgen dat de scooter niet gestolen kan worden. Daarnaast heb je voor het afsluiten van een diefstalverzekering een goedgekeurd scooterslot nodig van minimaal Art 3 of hoger.

Het meest gebruikte Art 3 slot van dit moment is een ketting slot zodat de scooter ook aan andere objecten kan worden vastgelegd. Ook is het mogelijk om twee scooters aan elkaar vast te maken.

Deze sloten laten zich in het algemeen ook makkelijker meenemen daar de meeste E scooters opbergruimte hebben onder het zadel.

De verschillende mogelijkheden om een E scooter te beveiligen zijn:

Een kettingslot, een beugelslot, een schijfremslot een muuranker, verder is er altijd de mogelijkheid om de scooter te voorzien van een alarm als deze al niet standaard meegeleverd wordt.

You've just added this product to the cart: